ИЗВЕШТАЈ О ПОСЕТИ СПОРТИСТА НАШОЈ ШКОЛИ

Поводом дана школе наставници Александар Лучић и Спасоје Милићевић су организовали посету успешних спортиста и тренера нашој школи и дружење са ученицима. 

У уторак 19.03.2019. у гостима нам је био Немања Миловић професор фиизичког васпитања и фитнес тренер са завидним искуством у раду са успешним спортистима и предавач на више Високо школских установа у Србији и иностранству. У разговору са ученицима говорио је о значају образовања и правилног развијања у животу као и важности здравог начина живота у одрастању. Немања је стрпљиво одговарао на сва питања ученика и провео са њима један занимљив школски час. После предавања Немања није могао да сакрије  задовољство што га је његов друг из детињства и наставник Александар Лучић позвао да одржи предавање и да се дружи са ученицима наше школе.

У среду 20.03.2019. су нам дошли одбојкаши актуелног шампиона државе ОК Војводина из Новог Сада Мирко Радевић и Вук Тодоровић. Они су причали о животу професионалних спортиста, навикама и путовањима. Ученике су упознали и са начином исхране спортиста као и својим личним успесима, омиљеним играчима, земљама у којима су играли и најлепшим градовима у којима су боравили. И они су одговарали на много занимљивих питања наших ученика и наставника и позвали их да посете једну од наредних утакмица ОК Војводина и да подрже клуб у предстојећој борби за нову титулу првака Србије. 

Наставници Александар Лучић и Спасоје Милићевић се захваљују ученицима на присуству и колеги Марку Маринковићу на помоћи у организацији.