Математичко такмичење „Кенгур 2019.“


На математичком такмичењу „Кенгур 2019“ учествовали су ученици основних и средњих школа из целе Србије. У нашој школи на овом такмичењу учествовало је 96 ученика. Такмичење је одржано 21.3.2019, а ученици наше школе су постигли следеће резултате: 

Пет ученика првог разреда освојило је похвале: Милошев Софија, Петровић Марина, Стилиновић Сара, Ћоровић Филип и Орлић Вукашин. Ученик 2-2, Дунђер Александар, освојио је 2. награду и тиме остварио пласман на Републичко такмичење које ће бити одржано у јуну месецу, а похвале међу ученицима другог разреда су освојили Вуксић Урош, Пролић Вања и Илић Нађа. 

Међу ученицима четвртог разреда шест ученика је освојило похвале: Миловац Кристина, Унчанин Александар, Старовић Јасна, Антовић Ника, Старовић Сава и Бацковић Иван. 

Ученица Бојанић Соња (6-2) освојила је 3.награду и пласман на Републичко такмичење, а ученица 7-2 Недић Теодора је освојила похвалу.

Свим учесницима овог такмичења честитамо на постигнутом успеху, а Дунђер Александру и Бојанић Соњи желимо успех на завршном такмичењу.

За актив учитеља и актив наставника математике
Марин Јасминка