Школска слава - Свети Сава


Ове године обележавамо школску славу на посебан начин. Уместо велике академије и представе, замолили смо наше ученике да својим радовима, ликовним и литерарним, допринесу прослави најлепшег ђачког дана. Преко 550 ученика се одазвало овом позиву и то је, можда, као никада пре, највећа прослава Савиног дана. Сви су радови на свој начин најбољи, јер су рађени срцем и добром вољом, а понеки су се издвојили оригиналношћу, искреношћу, прецизношћу. Желимо њиховим ауторима да се захвалимо, честитамо и кажемо колико су лепу и важну причу по ко зна који пут испричали.

Издвојили смо неколико радова, на основу гласова наставника и ученика и њихове ауторе наградили скромним наградама.

У категорији млађих разреда, награђени су следећи ученици: Вукашин Живковић 2-1, Јована Сремчевић 4-3 и Теодора Проданић 4-4, за литерарне радове; Ивана Пејчић 4-4, Хелена Божић 1-1, Николина Квргић 1-3, Лука Мићевић 3-4, Ања Филипошки 1-5 и Михајло Будимчић 3-3, за ликовне радове.

У категорији старијих разреда, награђени су:

Стефан Теодоровић 5-4, Давид Шиљак 5-3, Сара Шовљански 6-4 и Новак Жакула 6-1, за литерарне радове; Катарина Рикаловић 6-1, Сара Моснак 7-1, Андријана Радочај 7-1, Огњен Јаковљевић 5-2, Маша Грозданић 6-2 и Петра Симеуновић 6-1, за ликовне радове.

Свим ученицима и запосленима честитамо славу!