Школска 2017/2018. година

СЕПТЕМБАР

Током четврте недеље септембра ученици првих разреда су са својим учитељицама Иваном Дошен, Јасном Марин, Илдиком Галко, Данијелом Грбић и Мирославом Кузманов по један школски час провели у школској библиотеци и упознали се са изгледом и радом библиотеке, али и понашањем у њој. Научили су где се налазе књиге које су намењене њима и како их могу изнајмити.На крају одржаних часова сви ученици су изнајмили по једну књигу – сликовницу.

 

Школска 2016/2017. година

СЕПТЕМБАР

Током четврте недеље септембра ученици првих разреда су са својим учитељицама Бернадет Пажин, Маријом Перовић, Александром Гојковић и Татјаном Хаџић по један школски час провели у школској библиотеци и упознали се са изгледом и радом библиотеке, али и понашањем у њој. Научили су где се налазе књиге које су намењене њима и како их могу изнајмити. На крају одржаних часова сви ученици су изнајмили по једну књигу – сликовницу.

 

Школска 2015/2016. година

 

СЕПТЕМБАР

Током треће недеље септембра ученици првих разреда су по један школски час провели у школској библиотеци и упознали се са изгледом и радом библиотеке, али и понашањем у њој. Научили су где се налазе књиге које су намењене њима и како их могу изнајмити. На крају одржаних часова сви ученици су изнајмили по једну књигу – сликовницу.